Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Workshop Diergeneeskunde (september 2020)

De faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht staat aan de vooravond van een ingrijpende herschikking van haar gebouwencomplex. Nadat eerst de organisatie opnieuw in de steigers is gezet, wordt nu aan de vertaling daarvan naar de vernieuwde huisvesting.

Workshop

Ik ben gevraagd een workshop te leiden waarmee de visievorming op de nieuwe huisvesting gestart kan worden. Na een introductie door de decaan (“waar staan we & waar gaan we naar toe”) nam ik de groep mee langs een aantal van mijn ervaringen. Vervolgens ging de groep aan het werk met als startpunt: “geef je eigen verbeelding van de toekomstige faculteit weer”. Via beelden & voorwerpen kwam men zo in de stemming om los te komen van het “nu” en na te denken over de toekomst.

Aansluitend zijn in drie subgroepen (onderzoek/onderwijs/kantoor) thema’s benoemd die geadresseerd moeten worden bij de vertaling van de organisatie-ontwikkeling naar de uitgangspunten voor de nieuwe huisvesting. Vol enthousiasme en geïnspireerd is de workshop afgesloten.

de slotboodschap van mijn presentatie


< Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL