Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Diensten

Een ervaren project- en organisatiemanager in de bouw- en vastgoedsector. Mijn verworven kennis en relevante kennis zet ik in om mijn opdrachtgevers op strategisch niveau te adviseren. Goede communicatie en het leggen van de juiste verbindingen tussen de verschillende werk- of organisatieniveaus zijn een belangrijk onderdeel in mijn aanpak. Daarmee creëer ik een breed draagvlak op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

 

Vanuit mijn kennis en ervaring bied ik verschillende diensten aan op het gebied van vastgoed, huisvesting en organisatieontwikkeling:

 

Tijdelijke capaciteit

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Of heeft u de benodigde kennis niet in huis? U kunt mij inschakelen voor onder andere het projectmanagement of organisatiemanagement van uw bouwproject of huisvestingsvraagstuk. Ik schrijf projectplannen, stuur projectteams aan, ben de schakel tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers en kan ingezet worden als budgetverantwoordelijke. Loopt uw project uit het budget, gaat het mis met de planning of dreigt de scope te veranderen buiten uw wil om? Ook voor crisismanagement kunt u bij mij terecht.

Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL