Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Assetmanagement

 

“Presteert mijn vastgoed wel?” “Voldoet het wel?” Het zijn de centrale vragen als het gaat om assetmanagement. Maar wat verwacht u precies van uw vastgoed? Financieel rendement, duurzaamheid, een bepaalde bezettingsgraad of bruto-nettoverhouding?

 

Assetmanagement richt zich op het tactisch niveau van omgaan met vastgoed. Daarmee legt assetmanagement de verbinding tussen de strategie en de operationele kant. Het is de kunst om afstand te houden van de dagelijkse hectiek, overzicht te houden en de blijven koersen op de stip aan de horizon.

 

Zet u de koers uit voor uw vastgoed? Het vastleggen van prestatie-indicatoren, oftewel KPI’s, is dan van essentieel belang. Ook moet – vanzelfsprekend – de basis op orde zijn. Denk daarbij aan de omvang van uw vastgoed, uitgewerkt per pand, de gebruiksfuncties, staat van onderhoud, de financiële kenmerken en de waarde. Maar bijvoorbeeld ook de locatie, courantheid, de opzet en de indeling van uw pand(en). KPI’s maken de prestaties van uw vastgoed inzichtelijk.

 

Waar commerciële partijen al volop werken met KPI’s, is het bij maatschappelijke organisaties sterk in opkomst. Mijn ervaring met programma- en (multi)projectmanagement zorgen ervoor dat ik op het gewenste tactische niveau kan opereren. Ik help u de KPI’s te bepalen en de resultaten inzichtelijk te maken. Een interessant vakgebied, waarbij de realisatie van uw strategie voorop staat!

Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL