Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Vastgoed en management

 

Gedurende mijn carriere werkte ik vanuit diverse invalshoeken aan vastgoedontwikkelingen door heel Nederland. Voor verschillende projecten vervul ik de rol van programma-, asset- of projectmanager, zowel voor de realisatie van gebouwen als gebieden. Mijn kracht zit in het leggen van de verbinding tussen ontwikkelaars en gebruikers; om op deze manier richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken. Daarbij geldt: complex is niet persé groots en meeslepend.

 

Tijdens mijn projecten ga ik altijd op zoek naar de optimale samenwerking tussen de verschillende betrokkenen. Het doel daarvan? Het daadwerkelijk voor elkaar krijgen van de deal of het project, of het bijdragen aan een organisatieontwikkeling door een betere huisvesting. Daar waar er kansen liggen, zet ik graag in op innovaties, duurzaamheid en een optimale beleving.

 

Mijn diversiteit aan opdrachten en verschillende opdrachtgevers leidt tot een brede kennis en daarmee inzetbaarheid in verschillende sectoren. Daarbij maakt het niet uit of u een profit- of non-profit-organisatie bent. Mijn bestuurlijk-maatschappelijke sensitiviteit maakt dat ik me gemakkelijk beweeg in diverse type organisaties. Oprechte interesse in de werkvelden, maar vooral in de mensen waar ik mee samenwerk, maakt het mogelijk de verbinding te leggen. Ik schakel soepel tussen de ‘boardroom’ en de ‘werkvloer’ en voel me er prettig bij om voor bepaalde tijd deel uit te maken van de organisatie van mijn opdrachtgever. Het behouden van strategische distantie maakt het houden van overzicht en het nemen van beslissingen gemakkelijker.

Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL