Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Jochem Frehe

Een ervaren manager en strategisch adviseur in de bouw- en vastgoedsector. Daar opereer ik – vaak als gedelegeerd opdrachtgever – op het snijvlak van bouw, huisvesting en organisatieontwikkeling. Ik heb een passie voor goed opdrachtgeverschap, waarbij ik altijd oog heb en houd voor de haalbaarheid van een project, een integrale projectaanpak en de ontwikkeling van het projectteam.

Mijn aanpak neigt naar organisatiemanagement, gericht op de organisatie en realisatie van complexe bouwprojecten in Nederland. Samen met mijn projectteamleden breng ik structuur aan in het project, en zorg ik ervoor dat iedereen – met elkaar – hetzelfde doel nastreeft. Mijn opgedane kennis en ervaring deel ik met veel plezier met mijn teamleden, mijn opdrachtgevers in de publieke en private sector en mijn collega’s.

Opdrachtgevers omschrijven mij als een professional. “Een leider die met passie voor zijn vak, rust en overzicht zijn projecten en zijn projectteam organiseert.” Vakmanschap en integriteit zijn belangrijke waarden voor de projecten waar ik eerder bij betrokken was. Mijn onderscheidende kenmerken? Verbinding en communicatie, want daarmee ga je als betrokkenen en partners van een project sámen – met aandacht voor de context van het project – naar datzelfde einddoel.

Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL