Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Strategisch Advies

 

Terugkijkend valt het me op dat ik regelmatig werk voor opdrachtgevers waarvoor vastgoed geen core-business is. Het uitbrengen van een strategisch advies is dan een bedrijfsmiddel dat het primaire proces ondersteunt. U schakelt mij bijvoorbeeld in als er binnen uw eigen organisatie geen specifieke vastgoedkennis aanwezig is, of wanneer u tijdelijk geen capaciteit beschikbaar heeft. Bent u wel vastgoedgeorienteerd, maar juist op zoek naar een frisse blik, een externe beoordeling of een second opinion? Met mijn brede achtergrond overzie ik snel het speelveld waarin uw adviesvraag past. Belt u ook hiervoor gerust!

 

Strategisch advies gaat over diverse vraagstukken: van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken of aanbestedingsresultaat. Ook teamevaluaties vormen voor mij geen onbekende opdracht. Belangrijk in deze werkzaamheden zijn de soft-skills die nodig zijn om een team tot een maximale prestatie te leiden en begeleiden. Een belangrijke randvoorwaarde om complexe, langdurige samenwerkingsvormen in de vastgoedwereld tot een succes te maken.

 

Wilt u snel weten of de aangegane samenwerking wel tot een toetsbaar resultaat heeft geleid? Voor diverse organisaties organiseer ik audits en workshops; veelal met het doel om schijnbare tegenstellingen te overbruggen. In deze trajecten ben ik op een positieve en opbouwende manier kritisch, ook naar de opdrachtgever toe.

Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL