Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Voortgang nieuwbouw KajMunk Hoofddorp (sept. 2019)

Nu mijn werk zich veelal aan de (pre-pre)initiatiefzijde van de vastgoedvraagstukken bevindt, is het regisseren van een nieuwbouwproject een welkome afwisseling. De zichtbare groei, de voorbereidingen op de ingebruikname en de eerste ervaringen van de gebruikers maken het werk heel tastbaar.

Het project

Het project KajMunk in Hoofddorp is momenteel in uitvoering. Het project is wordt in opdracht van Ons Tweede Thuis gerealiseerd. De gebruikers zijn mensen met een lichte tot ernstige meervoudige beperking. Een bijzonder kwetsbare groep in onze samenleving. Voor hen worden 6 woningen (met elk 9 slaapkamers) gebouwd inclusief een ruime dagbestedingsruimte als centraal plein.

Fasering

De eerste fase is afgerond, dit deel werd begin 2018 in gebruik genomen. De tweede fase wordt in het eerste kwartaal van 2020 in gebruik genomen.

Links fase 2 in aanbouw, rechts fase 1 al in gebruik.
Fase 1 met tuin kort na de aanleg.
Enthousiaste reactie op de FB-pagina van het huis zelf.

< Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL