Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Vastgoedondersteuning ANWB (oktober 2019)

In een eerder nieuwsbericht deel ik dat ik via Fakton Executives werkte aan een financiële second opinion. De conclusies leidden ertoe dat aan Fakton is gevraagd om in het nieuwe programmateam ANWB Thuis plaats te nemen. De opdracht was om het programmamanagement te ondersteunen, financial real estate engineering op te zetten, huisvestingskennis te leveren en besluitvormingsprocessen resultaatgericht op te zetten. Met een team vanuit Fakton gaven we daar invulling aan. In termen van de ANWB waren we zowel Wegenwachthulp, Alarmcentrale, Routeplanner als Wegwijzer.

Blijven of gaan

Samen met een intern team van ANWB-ers en interieurarchitect Fokkema & Partners resulteerde dit in een intensief samenwerkingstraject. Allereerst is de vraag gesteld “blijven of gaan” om vervolgens uit te werken welke variant dan gekozen wordt. Besluitvorming staat gepland voor september 2020.


ANWB Hoofdkantoor < Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL