Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Second-opinion Hoofdkantoor ANWB (juli 2019)

Of we een financiële second-opinion willen maken m.b.t. de herontwikkeling van het ANWB hoofdkantoor in Den Haag? Graag snel, want we willen wel door.

Aanpak


Een bekende consultancy-vraag die terechtkwam bij Fakton. En vervolgens werd opgepakt door Fakton Executives, waar ik me sinds enige tijd aan verbonden heb. De zomerperiode nuttig gebruikt om met een team vanuit Fakton de ontwikkeling tegen het licht te houden. Een interessante omgeving, uitdagende vraag en het antwoord was ook niet makkelijk. Na 2 maanden studie het eindrapport ingeleverd.

Het vervolg….


De conclusies leidden tot het nieuwsbericht van oktober 2019


< Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL