Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Als 15 jaar actief lid van RICS (juli 2019)

De RICS, een wereldwijde vastgoedorganisatie voor leden die de hoogste professionele en ethische standaarden nastreven. Sinds 2004 ben ik lid. Lid word je niet zomaar. Om lid te worden doorloop je een traject onder begeleiding van een counselor. Het traject eindigt in een assessment door een panel van drie assessoren. Zowel de counselor als de assessoren zijn getrainde RICS-leden.

Meerwaarde

Sinds ik het traject doorliep lever ik jaarlijks mijn bijdrage; als counselor of assessor. Niet alleen nuttig voor de ontwikkeling van het ledenbestand, maar ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling. De verplichte trainingen vanuit de RICS houden me scherp op mijn vaardigheden in de rol van coach en examinator. Tegelijkertijd geven de trainingen tips&trics die ook in mijn professionele werkveld van meerwaarde zijn. Het lidmaatschap is voor mij dus van grote meerwaarde.


< Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL