Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Plastic Soup (10-10-2018 – Dag van de Duurzaamheid)

Deze dag, 10 oktober 2018, is voor mij aanleiding om vanuit DFNconsultancy bij te gaan dragen aan bewustwording rond het thema Plastic Soup.

 

Vanuit DFNconsultancy worden twee organisaties gesteund:
1. Een éénmalige donatie aan mijn plaatsgenoot Merijn Tinga, de Plastic Soup Sufer
Meer informatie via https://plasticsoupsurfer.org/

2. Een maandelijkse donatie voor de Plastic Soup Foundation
Meer informatie via https://www.plasticsoupfoundation.org

 

En vanaf vandaag gebruik ik onderstaande sleutelhanger waarmee ik continu herinnerd word aan de noodzaak de plastic soup tegen te gaan. Zelf bestellen kan via https://www.mbrctheocean.com/nl/1041011/mbrc-key-chain/?pos=1762

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het verhaal achter deze sleutelhanger en de ook verkrijgbare armbanden is het volgende:

100% gerecycled plastic

De touwen in onze producten zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, grotendeels afkomstig uit de oceaan. Zo maken we er toch iets moois van.

30% van omzet wordt gedoneerd

Maar ook geven wij graag en gul: ruim 30% van alles wat wij verkopen (omzet) doneren we aan onze partner Plastic Soup Foundation. Dit is bijna 60% van onze marge. Ons doel is om binnen een jaar tenminste een half miljoen euro te doneren. Liefst natuurlijk veel meer. Ze hebben die hulp en bijdragen namelijk hard nodig.

 < Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL