Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Ons Tweede Thuis staat steviger met nieuwe vastgoedstrategie en handboek bouw en huisvesting (juni 2018)

In het voorjaar van 2018 heeft Ons Tweede Thuis haar nieuwe Vastgoedstrategie 2018 – 2028 vastgesteld. Tevens is het Handboek Bouw en Huisvesting geïntroduceerd. Beide documenten maken deel uit van de opdracht aan DFNconsultancy om de fundering onder de vastgoedactiviteiten te versterken en Ons Tweede Thuis sterker te laten acteren rond het thema “Vastgoed”.

 

Ons Tweede Thuis is er voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme en niet-aangeboren hersenletsel. Er zijn meer dan 70 locaties in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, Uithoorn en in de regio Zuid- en Midden-Kennemerland.

 

De vastgoedstrategie is een co-productie met deskundige inbreng van Jan Manschot van Real4U. Beide documenten zijn een co-creatie met medewerkers, MT en bestuur van Ons Tweede Thuis.


< Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL