Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Nieuwbouw Kaj Munk voltooid (januari 2020)

Begin 2020 is de nieuwbouw fase 2 van Kaj Munk opgeleverd. Hiermee is het totale complex gereed en in gebruik genomen. In april volgt de tuin en is een nieuwe parel gereed. Deze locatie maakt deel uit van Stichting Ons Tweede Thuis en omvat zes zelfstandige woningen met elke negen units, een dagbesteding van ca. 1.500 m2 en een ruime tuin rondom het pand. Het ontwerp is van Hoogeveen Architecten uit Amstelveen en is gebouwd door Vink+Veenman uit Nieuwkoop.


Kaj Munk < Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL