Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Nieuwbouw FOX Vakanties in gebruik genomen (2013)

Het nieuwe pand voor FOX Vakanties (nu ANWB Reizen), dat tussen 2011 en 2013 werd gebouwd, is opgeleverd en in gebruik genomen. Het gebouw, gelegen op Park 2020 te Hoofddorp, is ontworpen en gebouwd volgens de principes van Cradle-to-Cradle. Na de oplevering is het pand onderscheiden met het BREEAM-Excellentcertificaat. Als ontwikkelmanager gaf ik leiding aan het ontwerp- en realisatieteam van dit project. In een uiterst krappe planning zijn we er met elkaar in geslaagd dit bijzondere pand te realiseren en over te dragen aan de ANWB, de nieuwe eigenaar.

 

Foto: Park 20|20 C.V., fotografie Sander van der Torren


< Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL