Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Nationale Politie, revisited :-) (september 2020)

In de rol van senior-vastgoedontwikkelaar startte ik in september bij de vastgoedafdeling van de Nationale Politie. Een omgeving waar ik eerder werkte. Inmiddels is de afdeling tot volle bloei. Ik ben dus wel bekend met (een deel van) de mensen, maar niet bekend met de organisatie in de huidige vorm.

Visievorming tot business case

Echt een opgave in de voorfase, vanaf visievorming tot en met de business case. Dat wordt lekker samenwerken over de volle breedte en pionieren binnen gegeven kaders.


< Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL