Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Masterclass Verandermanagement (juli 2019)

Huisvestingsvraagstukken zijn vaak onderdeel van een organisatie-ontwikkeling of organisatieverandering. In mijn werk doe ik deze constatering al met grote regelmaat de afgelopen jaren. Het was daarom tijd om eens een kijkje te nemen in de keuken van het verandermanagement.

Begin juni volgde ik drie dagen de TIAS – Masterclass Verandermanagement. TIAS is een samenwerkingsverband van de Tilburg University en de TU Eindhoven en biedt managementopleidingen met docenten uit wetenschap en praktijk. Na drie leerzame en inspirerende dagen is mijn “gereedschapskist” verder gevuld met kennis rond het thema verandermanagement. Hoe ik die kennis in de praktijk zal inzetten? Daar gaan we komende tijd mee aan de slag.

…en weer een echt certificaat van deelname.

< Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL