Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

In gesprek over “Goed Opdrachtgeverschap”

Al enige jaren ben ik gefascineerd door de rol van de opdrachtgever bij gebouw- en gebiedsontwikkeling. Mijn interesse gaat uit naar de persoon en de benodigde competenties om deze rol goed te kunnen vervullen. Aanjager van deze interesse is de intreerede in 2011 van Karin Laglas als decaan van de faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Onder de titel “Wie heeft hier de leiding” verkende zij de competenties voor leiderschap. Op basis van deze tekst ben ik met ruim 20 opdrachtgevers in gesprek gegaan. Het werden ruim 20 boeiende gesprekken die opgenomen worden in een bundel met een leerelement. Volg mij op LinkedIN voor de meest recente ontwikkelingen en publicaties.

Dit veldwerk doe ik samen met Peter van Bosse van Fakton Executives.


< Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL