Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Het zit erop, assetmanagement TU Delft afgerond (augustus 2020)

Na ruim 2,5 jaar gewerkt te hebben voor de vastgoedafdeling van de TU Delft (Campus & Real Estate) is het tijd om het stokje over te dragen. Naast een bijdrage aan het versterken en verbeteren van assetmanagement, werkte ik ook aan de in juli 2019 vastgestelde nieuwe vastgoedstrategie. Een plan voor de komende tien jaar om in totaal € 650 miljoen te investeren in de campus.

Assetmanagement

Het assetmanagement richtte zich met name op de faculteit Technische Natuurwetenschappen, met daarnaast voor kortere tijd eenzelfde rol bij Lucht- en Ruimtevaarttechniek. Al met al een zeer divers portfolio van botanische tuin tot kernreactor en van quantum-onderzoek tot katalyselab.


< Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL