Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Contract- en projectmanager doorontwikkeling Buitenplaats Huize Bijdorp 

Vanaf eind 2022 werk ik voor de Congregatie van de Heilige Catharina van Siëna, zuster Dominicanessen van Voorschoten. Deze kloosterorde is al enige tijd gesloten en dat betekent op termijn het einde van de bewoning op Huize Bijdorp in Voorschoten. Na een jarenlange en zeer zorgvuldige voorbereiding is eind 2022 een erfpachter/ontwikkelaar gecontracteerd waarmee de toekomst van de buitenplaats is veiliggesteld.

De buitenplaats (in ontwikkeling) is van grote historische waarde, zowel de gebouwen als het landschap, en gelegen middenin de gemeente Voorschoten. De buitenplaats maakt deel uit van Natuur Netwerk Nederland en kent zowel rijks- als gemeentelijke monumenten alsmede landschapselementen van hoge cultuurhistorische waarde. De komende jaren zal de erfpachter ca. 180 woningen/appartementen realiseren en tegelijkertijd zorgdragen voor het openstellen van de buitenplaats.

Namen de Congregatie bewaak ik de overeengekomen contracten en toets de gebouw- en landschapsontwerpen aan de vastgestelde kaders. Daarnaast ben ik projectmanager voor een aantal te restaureren panden en het herstel van de hakhoutwallen.

Meer informatie www.huizebijdorp.nl


< Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL