Telefoon 06 139 70 710         Email info@DFNBV.nl

Associé bij Fakton Executives (september 2018)

Sinds september 2018 ben ik associé bij Fakton Executives. Het biedt mij een breder netwerk vanuit een vooraanstaand adviesbureau in de vastgoedwereld. En voor Fakton is mijn deelname een versterking van de 2e ring rond het bureau.

 

De samenwerking kent een hoge mate van flexibiliteit en vrijheid. Ik blijf dus tevens actief onder mijn eigen label DFNconsultancy. In offertetrajecten en binnen opdrachten waar de samenwerking toegevoegde waarde kan leveren wordt actief gebruik gemaakt van elkaars vaardigheden en kennis.

 

Fakton Executives hebben een ruime ervaring als leidinggevende, projectdirecteur of interim manager bij het grijpen van kansen in de markt. En bij het oplossen van problemen. Wij leveren interim- en projectmanagers voor complexe opgaven bij onze klanten. Dat kan een reorganisatie of cultuurverandering zijn, een fusie of een overname, een crisis of conflict. Ook helpen wij u bij de werving en selectie van geschikte kandidaten voor vacatures.

 

Meer informatie over Fakton en Fakton Executives? Zie https://fakton.com/nl/services/executives


< Ga terug
Neem contact op
DFN

Vastgoed en management

Programma-, asset- of projectmanager voor diverse vastgoedontwikkelingen in Nederland. Verbinden van ontwikkelaars en gebruikers, om richting te geven aan complexe vastgoedvraagstukken.

Meer informatie

DFN

Strategisch advies

Van de inrichting van een projectorganisatie tot een second opinion op aanbestedingsvraagstukken. Strategisch advies voor vastgoedvraagstukken, maar ook: audits, teamevaluaties en workshops.
Meer informatie

 

 

DFN

Assetmanagement

Hulp bij het vaststellen van prestatie-indicatoren en het inzichtelijk maken van de bijbehorende resultaten, vanuit een ruime ervaring in programma- en (multi)projectmanagement.

Meer informatie

Partner van
MVO
RICSPPWL